Oost NL

Meetup Cybersecurity bij Novel-T

Cyberincidenten kunnen een enorme impact hebben op je organisatie. Tijdens de maandelijkse Meetup Cybersecurity deelt Novel-T kennis en ervaringen om de cyberweerbaarheid van maakbedrijven te vergroten.

lizetbeek_nl-NovelT-1-1280x853

Vergroot de weerbaarheid van je organisatie 

Door toenemende digitalisering van de industrie en het Internet of Things krijgen steeds meer ondernemers te maken met cybercrime. Bijvoorbeeld door een phishing mail, hackers of door een toeleverancier die niet goed beschermd is. Om de cyberweerbaarheid van maakbedrijven in (Oost-)Nederland te vergroten en te bouwen aan gezamenlijke kennis en een netwerk rondom het thema cybersecurity, organiseren wij elke eerste donderdag van de maand een Meetup Cybersecurity. Het gaat hier niet alleen om het voorkomen van incidenten. Cybersecurity brengt ook kansen met zich mee. Door werk te maken van cybersecurity en binnen een keten de zaken goed op elkaar af te stemmen, ontstaat een krachtige propositie. 

Programma

Op donderdag 6 december vindt van 16:00 - 18:00 uur de eerste meetup plaats in gebouw N van het High Tech Systems Park in Hengelo. Het thema is 'de impact van een cybersecurity incident op je bedrijf'.

Twee inspirerende sprekers zullen hun kennis en ervaringen met je delen:

  • Dr. Anna Sperotto, Assistant Professor Universiteit Twente, neemt je mee in de wereld van DDoS attacks.
  • Dr. Sylvia Barlag, Director Security Thales Nederland, vertelt alles over Cyber Business Incidents waarbij verschillende fraude cases worden behandeld.

Na afloop is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een borrel. De meetups zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in wat de impact kan zijn van een cyberincident voor de bedrijfsvoering van een organisatie en wat je kan doen om incidenten te voorkomen. Je krijgt handige tips en ontmoet collega's uit het veld.

Aanmelden

Wil je bij de meetup cybersecurity aanwezig zijn op 6 december? Meld je aan via de website van Novel-T

foto Lizet Beek Novel-T