Header fallback 1

APM-TS verhuisd naar Enschede

​APM-TS B.V., leverancier en ontwikkelaar van auto-onderdelen zoals veren en diverse soorten schokbrekers, opende onlangs een nieuw kantoor en magazijn aan de Binnenhaven 125-127 in Enschede. Specialiteit van het bedrijf zijn bladveren voor applicaties voor z.g. LVC (Light commercial vehicles = lichte bedrijfsvoertuigen), voor vrachtwagens en trailers of landbouw voertuigen.

APM TS

Ter voorbereiding van de huidige en verwachte groei en uitbreiding van het product portfolio, verhuisde APM-TS van Oldenzaal naar Enschede. Met deze actie hoopt APM haar doel te verwezenlijken om een wereldwijde automotiv systeem leverancier te worden, die een "one-stop Tier-One" service levert aan OEM klanten


Vanuit het nieuwe kantoor/magazijn in het Enschedese havengebied levert APM-TS een groot assortiment veren en schokdempers aan de auto-industrie in Europa en werkt  samen met het Maleisische research team aan de ontwikkeling van nieuwe en speciale producten.

 

Oost NL voorzag APM van mogelijke kantoor opties in het Twentse en ondersteunde het selectie proces, terwijl de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) het proces aan de Maleisische zijde begeleidde.

 

APM-TS B.V. is een joint venture van APM Automotive Holdings Berhad, een bedrijf uit Maleisië in automotive onderdelen met vestigingen en joint ventures in de gehele wereld, en Bent Holding B.V. van de Nederlandse Directeur Mark Bent.