Oost NL

Webinar - Of en hoe crowdfunding bij je past

Ondernemers met groeiambitie leren in twee uur of en hoe crowdfunding bij je past, de webinar zal gezien het internationale karakter van ondernemers in Gelderland in het Engels worden verzorgd. Meld je aan door voor 5 juli een bericht te sturen naar rik.luimesatoostnl.nl.

Sinds 2010 verpersoonlijkt Douw&Koren crowdfunding: ze doen onderzoek naar de ontwikkeling van de markt, organiseren Europa’s grootste crowdfunding events en werken dagelijks aan de meest inspirerende crowdfunding campagnes. In samenwerking met Oost NL organiseert Douw&Koren een inspiratiesessie in de vorm van een webinar waarin jij de basis kan leggen voor jouw eigen crowdfunding ambities. Met deze inspiratiesessie hopen we je uit te dagen om anders na te denken over jouw crowd en om hen te zien als partners en participanten in jouw plannen. Door crowdfunding in te zetten ga je naar jouw plan kijken als een kleine of grote revolutie die je met jouw crowd mogelijk maakt.

In twee uur leer je of en hoe crowdfunding bij je past en ontdek je aan de hand van geslaagde en niet-geslaagde voorbeelden hoe jij crowdfunding zou kunnen inzetten voor marketing, ambassadeurschap en financiering!

Voor wie?

Voor ondernemers met groeiambitie.

Hoe doe ik mee?

Meld je aan door voor 5 juli een bericht te sturen naar rik.luimesatoostnl.nl.

De webinar zal gezien het internationale karakter van ondernemers in Gelderland in het Engels worden verzorgd.
Startdatum
Einddatum
Locatie

Online