Oost NL

Generation-E Innoveren in de energiesector

Ontwikkel jij een innovatief product of vernieuwende dienst in de duurzame energie? Kom dan naar de twee bijeenkomsten van Generation-E op 6 en 27 juni! Als innovator krijg je met veel  uitdagingen te maken. Sluit jouw idee wel aan op de trends die gaande zijn? Zit de markt wel op jouw product te wachten? Hoe bescherm je jouw product? En hoe zorg je ervoor dat jouw product snel op de markt wordt gezet? Tijdens de twee bijeenkomsten pakken we deze vragen bij de kop.

Op 6 juni gaan we in op de rol van nieuwe technieken in de energietransitie. Samen met DNV GL kijken we naar de belangrijke ontwikkelingen in de markt en leggen we uit wat je de aankomende tijd kunt verwachten op het gebied van nieuwe technologieën. Hoe speel je nu in op deze trends? Alliander legt uit hoe zij dit aanpakt en vertelt over haar strategie en de rol die start-ups daarin spelen. En hoe uniek is jouw technologie eigenlijk? Heb jij goed zicht op de concurrentie? Samen met Arnold Siedsma buigen we ons over het beschermen van jouw idee.
Op 27 juni verdiepen we ons samen met Pezy Group, Vicoma Engineering en DEKRA in de ontwikkeling van jouw techniek. Hoe zorg je ervoor dat deze ontwikkeling doelgericht verloopt? En met welke zaken moet je rekening houden op het gebied van veiligheid en certificering?

Wat: Event Generation-E – innoveren in de energiesector
Wanneer: Dinsdag 6 juni en dinsdag 27 juni, van 15.30 tot 18.00 uur
Waar: Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, Arnhem

Alle ondernemingen - van start-up tot grootbedrijf - die actief zijn in de energietechnologie, zijn welkom. Ook ondernemers in spe.

Programma

- 15.30 uur Inloop
- 15.45 uur Welkom
- 16.00 uur DNV GL – trends in de energiesector
- 16.30 uur Alliander – strategie en start-ups
- 17.00 uur Arnold Siedsma – concurrentie en belang IP
- 17.30 uur Afsluiting
- 17.40 uur Borrel en netwerken

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan voor beide evenementen. Eén van de twee bijeenkomsten bijwonen kan natuurlijk ook. Stuur een mail met jouw contactgegevens naar Lennard Nellestein: lennardatgeneration-e.nl. Vermeld hierin de bijeenkomst(en) waaraan je wilt deelnemen. Je ontvangt van ons vervolgens een bevestiging van jouw inschrijving.
Hopelijk tot dinsdag 6 en 27 juni!​​

Startdatum
Einddatum
Locatie

​Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, Arnhem